ONNENHEVOSET

COVID -19 VAIKUTUKSET TOIMINTAAMME

Huomioimme toiminnassamme kulloinkin voimassa olevat kokoontumisrajoitukset.

Toimimme mhdollisimman paljon ulkotiloissa, turvavälejä noudattaen.

Maskin käyttö on erittäin suositeltavaa tallin sisätiloissa sekä tilanteissa, joissa turvavälin pitäminen ei ole mahdollista.

Tulethan tallille vain terveenä ja täsmällisesti sinulle varatulla ajalla!

Muista hyvä yskimis- ja käsihygienia ja vältä turhaa hevosten ja varusteiden koskettelua. Näin estämme myös hevosten tartuntatautien leviämistä!

Hevosten vaarusteet ja lainattavat ratsastusvarusteet desinfioidaan asiakkaiden välillä.

UUTTA! Osa palveluistamme on nyt varattavissa sähköisen ajanvarauksen kautta. 

Tästä ajanvaraukseen

Hevoselämykset ja Green care

Hevosvierailut työpaikoille, juhliin  ja tapahtumiin

Hevonen on verraton vetonaula lähes mihin tahansa tilanteeseen tai tapahtumaan!

Entä jos tilaisit hevosen tai kaksi vierailemaan työpaikkasi tai yrityksesi virkistyspäivään? Tai unohtumattomaksi yllätysvieraaksi lapsesi tai iäkkään sukulaisesi syntymäpäiville?

Hevonen ei tarvitse suurta tilaa, pienikin piha-alue riittää.

Hevonen voidaan myös koristella tilaisuuden teeman mukaisesti, kerro toiveesi niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän toiveitanne vastaava hevosvierailu. 

Kesäaikaan mukaan vierailulle voivat tulla myös ihanat luppakorvaiset kanit.

Vierailemme pääasiassa 100 kilometrin säteellä kotitalliltamme Savitaipaleen Heituinlahdesta.

Hinta: Taputteluhevonen 75 €/ensimmäinen tunti, 45 € / seuraavat tunnit (maksimikesto 3 tuntia).

Hinta sisältää matkakulut 20 km säteelle kotitalliltamme Heituinlahdesta, yli menevästä osasta veloitetaan matkakulut 1 € / km. 

Hinnat sis.alv. 24 %


Talutusratsastus, hevosajalutus tai talvella lumitilanteen salliessa hiihtoratsastus voidaan sisällyttää lisämaksusta, kysy tarjous

Ryhmävierailut hevostilalla

Vierailu hevostilalla sopii mainiosti esimerkiksi työpaikan virkistyspäivän ohjelmaksi tai retkikohteeksi päiväkotiryhmälle tai koululuokalle. Tai järjestäisitkö lapsesi syntymäpäivät hevostilalla? 

Vierailun sisältö räätälöidään toiveidenne mukaan.

Vierailu voi sisältää tietoa hevosista, hevosten katselemista ja taputtelemista, hevosten harjausta, taluttamista ja ruokkimista, talutusratsastusta tai kärry/rekiajelua tai talvella hiihtoratsastusta. Tilalla on mös muita eläimiä kuten kaneja, marsuja ja kissoja. Voitte nauttia omia eväitä tallin asiakastiloissa tai sään sälliessa ulkona, tai voimme tehdä retken laavulle makkaran paistoon. Tai jotain muuta - kerro toiveesi niin mietitään mitä voimme tarjota juuri teille!


Osallistujamäärä: Enintään 20 henkilöä

Kesto: Noin 2 tuntia

Hinta: 150 € / ryhmä (sis. alv 24 %)

Vaunu- ja rekiajelut hevostilalla

Haluaisitko päästä kokemaan aidon suomalaisen rekiajelun talvimaisemassa suomenhevosen kyydissä ja kulkusten kilkattaessa? Tai haluaistko päästä kesäiselle ajelulle kauniiseen maalaismaisemaan nelipyöräisten hevosvaunujen kyydissä? Tilaa oma hevosajelutus perheellesi, työ- tai ystäväporukalle tai vain sinulle itsellesi!

Hevosajelu on ihana lahjaidea hänelle, jolla on jo kaikkea, tai vaikkapa ikimuistoinen ohjelmanumero vieraillesi tai työpaikan virkistyspäivään.

Tilamme ovat esteettömät ja lievä liikuntarajoite ei ole este osallistumiselle, kunhan osallistuja pystyy avustettuna nousemaan hevosvaunujen tai reen kyytiin. 

Osallistujamäärä: Rekeen mahtuu kyytiin 3 aikuista, ja lisäksi lapsia syliin. Nelipyörävaunuihin mahtuu jopa 5 aikuista + lapsia syliin.

Hinta: 100 € / ensimmäinen tunti, 50 € / seuraavat alkavat tunnit (enimmäiskesto 3 tuntia). Hinta sisältää alv 24 %.

Sisältää vuodenajasta riippuen kylmän tai kuuman juomatarjoilun tallituvassa ajelun jälkeen.

Talutusratsastus hevostilalla

Haluaisitko aloittaa ratsastusharrastuksen, mutta ratsastustunnille meno tuntuu liian jännittävältä? Onko edellisestä ratsastuskerrasta kulunut pajon aikaa tai sattuiko edellisellä kerralla jotain ikävää? Arasteletko hevosia, mutta haluaisit kuitenkin kokeilla ratsastusta rauhassa omaan tahtiisi, ilman yleisöä ja hälinää? Haluaisitko tarjota hevoselämyksen läheisellesi? Mietitkö ohjelmaa polttariporukalle? Tervetuloa meille talutusratsastukseen! 

Talutusratsastus voidaan toteuttaa toiveesi mukaisesti joko kentällä tai maastossa. 

Hevosen saa halutessaan itse varustaa ja hoitaa ennen ja jälkeen ratsastuksen.

Askellajina on pääasiassa käynti.  

Osallistujamäärä: Pääsääntöisesti yksi ratsastaja kerrallaan.

Rajoitteet: Sopii kaiken ikäisille.  Lievä liikuntarajoitteisuus ei ole esteenä, kunhan satulaan nouseminen onnistuu avustettuna. 

Ratsastajan enimmäispaino noin 100 kg.

Tarvittavat varusteet: Pitkät housut ja tukevat, jalkineet. Tallilta löytyy eri kokoisia kypäriä lainattavaksi ja myös muutama turvaliivi. 

Hinta: 20 € / 30 min., 35 € / 60 min. 

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Vaunu- ja rekiajelut juhliin ja tapahtumiin

Hevosajelutus on ikimuistoinen ohjelmanumero monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin!

Ajelu voidaan toteuttaa joko ravikärryillä, nelipyöräisillä vaunuilla tai reellä (lumitilanteen mukaan). Ravikärryillä ajelutus on mahdollinen myös raviradalla.

Ajelut toistaiseksi tarjolla pääasiassa Savitaipaleella, kirkonkylän ja Heituinlahden alueella, sekä Lappeenrannan keskustassa tai lähialueilla. 

Voit kuitenkin kysyä meitä myös muualle ajeluttamaan!

Ajelu sopii kaiken ikäisille ja myös liikuntarajoitteisille asiakkaille, jotka pystyvät autettuina siirtymään vaunujen tai reen kyytiin.

Osallistujamäärä: Ravikärryihin mahtuu kerrallaan 1 aikuinen, rekeen 3 aikuista ja nelipyörävaunuihin vaunuista riippuen 3-5  aikuista, lisäksi lapsia syliin.

Hinta: Ravikärryillä ajelutus 100 € / ensimmäinen tunti, 50 € seuraavat tunnit.

Reellä tai nelipyörävaunuilla ajelutus: 150 € / ensimmäinen tunti, 75 € / seuraavat tunnit.

Ajeluiden enimmäiskesto 3 tuntia.

Hinnat sisältävät matkakulut 20 km säteelle kotitalliltamme Heituinlahdesta, yli menevästä osasta veloitetaan matkakulut 1 € / km. 

Hinnat sisältävät alv. 24 %.

Ajelutus voidaan toteuttaa myös niin, kyyditettävät maksavat ajelutuksesta suoraan meille, jolloin ajelutuksesta ei koidu kuluja tapahtuman järjestäjälle.  Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä mahdollisuudesta!

Talutusratsastukset juhliin ja tapahtumiin

Järjestämme talutusratsastusta juhlissa ja tapahtumissa kiltillä suomenhevosella.

Hinta: Ensimmäinen tunti 100 €, seuraavat alkavat tunnit 50 €

Enimmäiskesto 3 tuntia.

Hinnat sisältävät matkakulut 20 km säteelle kotitalliltamme Heituinlahdesta, yli menevästä osasta veloitetaan matkakulut 1 € / km.
Hinnat sisältävät alv. 24 %
Ratsastus voidaan toteuttaa myös niin, että ratsastajat maksavat meille, jolloin ajelutuksesta ei koidu kuluja tapahtuman järjestäjälle. Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä mahdollisuudesta!