Hevosten koulutuspalvelut

Hevosten ajo-opetus


Tarjoan varsojen ajo-opetusta asiakkaan luona.

Ajo-opetuksen kesto riippuu varsan tai hevosen lähtötasosta, sekä olosuhteista

Myös aikuisten hevosten ajo-opetus on mahdollista rajoitetusti. Opetuksen turvallisuus harkitaan tapauskohtaisesti hevosen historiasta ja olosuhteista riippuen.

Tarvittavat varusteet: Valjaat ja kärryt, mieluiten koppakärryt tai tukevat hiittikärryt. Kilpakärryt eivät sovellu opetuskäyttöön. Jos sinulla ei ole valjaita tai kärryjä, kysy mahdollisuutta vuokrata ne ajo-opetuksen ajaksi!

Muutamilla harjoituskerroilla tarvitaan turvallisuussyistä kolme henkilöä mukaan. Jos sinulla ei ole avustajaa omasta takaa, voin tuoda lisämaksusta avustajan mukanani.

Hinta: 40€ / kerta

Harjoituskerran kesto on noin 30-60 min. Harjoituskertojen välille saat "kotitehtäviä" jotka edistävät oppimista. Voit kysyä neuvoja viestiste ja puhelimitse koulutusjakson aikana ja sen jälkeen.

Hinta sisältää alv 24 %. Hinta sisältää matkakulut 20 km saakka. Tämän ylittävältä osuudelta laskutetaan lisäksi matkakulut 0,50 € / km.

Lastauskoulutus


Onko sinulla vaikeuksia hevosesi lastaamisessa kuljetusvaunuun tai -autoon? Lastausongelmat ovat hyvin yleisiä, mutta onneksi ne ovat ratkaistavissa! Hyvin lastautuvan ja rennosti matkustavan hevosen kanssa on mukavaa ja turvallista harrastaa!

Lastauskoulutuksen kesto riippuu lähtötilanteesta ja olosuhteista, mutta useimmiten jo muutamalla harjoituskerralla saadaan hyviä tuloksia. 

Koulutustapani on lempeä ja hevosystävällinen ja perustuu nykyaikaisiin eläintenkoulutusmenetelmiin. 

Hinta: 40 € / kerta 

Harjoituskerran kesto on noin 30-60 min. Koulutuskertojen välille saat "kotitehtäviä", jotka tukevat lastauskoulutuksen edistymistä. Koulutusjakson aikana ja sen jälkeen saat myös neuvoja ja tukea viestitse tai puhelimitse.

Hinta sisältää alv 24 %. Hinta sisältää matkakulut 20 km saakka. Tämän ylittävältä osuudelta laskutetaan lisäksi matkakulut 0,50 € / km. 
Koulutusapua tarjolla myös muihin hevosten kanssa ilmeneviin koulutushaasteisiin: esimerkiksi ongelmat hoitotoimenpiteissä tai kengityksessä, säkkyminen, liikenteeseen totuttaminen, varusteisiin ja ratsastajaan totuttaminen, muista hevosista erossa oleminen tai jotain muuta. Kysy lisää!

Koulutustapani perustuu noin 40 vuoden hevoskokemukseeni sekä nykyaikaisiin, hevosystävällisiin koulutusmenetelmiin.