Matkaratsastusvalmennus ja -kurssit

Haluaisitko aloittaa matkaratsastuksen, mutta et tiedä miten pääsisit alkuun? Tai oletko jo harrastanut hieman, mutta tarvitsisit apua valmentautumisessa ja kisaamisen aloittamisessa?

Tarjoan matkaratsastusvalmennusta aloitteleville sekä 1. ja 2. tasoilla kilpaileville ratsukoille. Itselläni on kilpailukokemusta 60 kilometrin kilpailuihin saakka. Koulutukseltani olen hevostenvalmentaja (ravivalmennus) sekä olen valmistumassa 1-tason ratsastusvalmentajaksi, erikoisalana matkaratsastus.

Valmennukset voidaan toteuttaa joko meillä, omalla tallillasi tai raviradalla.

Osallistujamäärä: 1-3 ratsukkoa kerrallaan.

Sopii aikuisille ja nuorille, joilla on riittävä perusratsastustaito, sekä kaikenrotuisille ja -ikäisille, terveille ja peruskoulutetuille hevosille. Myös ravurirotuiset ja -taustaiset hevoset ovat tervetulleita valmennuksiin!

Kysy myös mahdollisuutta matkaratsastusopetukseen tallimme hevosilla!

Säännöllisesti valmennuksiin osallistuville on tarjolla valmennusneuvonta myös valmennuskertojen välillä sähköpostitse, puhelimitse tai videoiden välityksellä.

Tarvittavat varusteet: Normaali ratsastusvarustus.

Hinta: 1 ratsukko 40 €, 2-3 osallistujaa 25 € / ratsukko

Mikäli valmennukset järjestetään muualla kuin omalla tallillamme, hinta sisältää matkakulut 20 km saakka. Ylittävältä osuudelta laskutetaan matkakulut 0,50 € / km.

Myös matkaratsastuksen alkeiskurssit joko meillä tai omalla tallillasi. Kurssi voi sisältää vain teoriaosuuden, tai sekä teoriaa että käytäntöä. Kurssi voidaan räätälöidä toiveidenne mukaiseksi, kysy lisätiedot ja hinnat erikseen.

Hinnat sisältävät alv 24 %.