Talutusratsastus

Talutusratsastus tallillamme

Talutusratsastusta hevostilallamme yksittäisille asiakkaille tai pienille ryhmille, ratsuina kiltit suomenhevoset. Ratsastus voidaan toteuttaa joko kentällä tai tallin omissa maastoissa, joissa ei ole liikennettä. Askellajina on pääasiassa käynti. Halutessasi ratsastukseen voidaan sisällyttää myös hevosen hoito- ja varusteluhetki. 
Talutusratsastukseen ei ole ikärajoja. Ratsastajan painoraja on 100 kg. Talutusratsastus soveltuu myös liikuntarajoitteisille, mikäli pystyy avustettuna nousemaan hevosen selkään. Mikäli ratsastus ei onnistu, voit tilata ajelutuksen tai ajotunnin! Ajelutuksissa ei ole painorajoja. Tutustu ajelutuspalveluihin tarkemmin omalla sivullaan.

Hinnat alkaen 40 € (sis. alv. 24 %)

Talutusratsastus tapahtumissa

Talutusratsastukset juhliin ja tapahtumiin Savitaipaleella ja lähikunnissa. Ratsuina kiltit suomenhevoset, jotka kantavat niin lapsen kuin aikuisenkin. Hevonen voidaan koristella tapahtuman teeman mukaan esim. jouluiseksi tai yksisarviseksi tai toiveidesi mukaan joksikin muuksi! Kesto 1-3 tuntia.
Hinnat alkaen 150 € (sis. alv 24 %). Hintoihin sisältyy matkakulut 20 km säteelle talliltamme. Yli menevästä osasta veloitetaan matkakulut 1 € / km. 
Lähialueen tapahtumiin voin harkintani mukaan tulla myös niin, että rahastan ratsastuksen asiakkailta suoraan, jolloin tapahtuman järjestäjälle ei aiheudu kuluja. Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä mahdollisuudesta!