Ajotunnit ja -kurssit

Harrastatko ratsastusta tai onko sinulla kentes oma hevonenkin, mutta haluaisit oppia myös ajamaan?

Onko hevosesi ajolle opetettu, mutta itselläsi ei ole taitoa, rohkeutta tai varusteita ajamiseen?

Tai eikö ratsastus ole syystä tai toisesta sinun juttusi vaan viihtyisit paremmin hevosen käryillä?

Vai onko valmennuskärryillä ajo jo tuttua puuhaa, mutta haluaisit oppia ajamaan hiitti- tai kilpakärryillä ja valjastamaan hevosen kilpavarustukseen?Haaveiletko ravikortin ajamisesta ja kilpailuihin osallistumisesta? Tule ajotunnille!

Ajotuntien ja -kurssit painottuvat ravikärryillä ajamiseen, mutta osallistujien kiinnostuksen mukaan voidaan tutustua myös valjakko- ja työvaljastukseen ja -ajoon.

Ajotunnit tai -kurssit voidaan järjestää joko meillä tai omalla tallillasi, jos siellä on ajamiseen soveltuva hevonen ja varusteet. Hiitti- tai kilpa-ajoon keskittyvät tunnit voidaan järjestää myös raviradalla.

Osallistujamäärä: 1-3 henkilöä kerrallaan. Useamman henkilön ajotunnilla käytetään yhtä tai useampaa hevosta, mahdolisesta aikaisemmasta ajokokemuksesta riippuen. Sopii aikuisille ja nuorille 12 vuoden iästä ylöspäin. Alle 12-vuotiaat lapset voivat osallistua yhdessä aikuisen kanssa.

Tarvittavat varusteet: Pitkät housut ja tukevat jalkineet sekä käsineet. Tallilta löytyy eri kokoisia kypäriä lainattavaksi ja myös muutama turvaliivi.


Hinnat:
1 osallistuja: 40 €, toiminnan kesto noin 1 h.

2-3 osallistujaa: 70, toiminnan kesto noin 2 h
Hinnat sisältävät alv 24 %. 

Mikäli tunnit järjestetään asiakkaan tallilla, hinta sisältää matkakulut 20 km saakka. Ylittävältä osuudelta laskutetaan matkakulut 0,50 € / km.

Ajokurssit isommalle ryhmälle joko meillä tai omalla tallillasi: kysy tarjous erikseen! 
Tarjoan myös varsojen ja aikuisten hevosten ajo-opetusta. Katso lisää sivulta Hevosten koulutuspalvelut.

Ota yhteyttä ja varaa aika ajotunnille tai varaa suoraan sähköisen ajanvarauksen kautta.