Ohjattu harrastushevostoiminta

Ohjattu harrastushevostoiminta sopii kaiken ikäisille, niin yksittäisille henkilöille, perheille kuin pienille (max 5 henkeä) ryhmille. Sopii yksittäiseksi elämyskäynniksi tai säännölliseen harrastamiseen!

Toiminta räätälöidään aina asiakkaan tason ja toiveiden mukaiseksi. Se voi sisältää hevosten hoitoa, tallitöitä, hevosten maastakäsittelyä, ajamista ja/tai ratsastusta kentällä tai maastossa.
Ratsastuksessa ratsastajan painoraja on noin 100 kg. Ajamisessa ei ole painorajoja.Lievä liikuntarajoitteisuus ei ole esteenä osallistumiselle. Vakavammin toimintarajoitteisilla toivomme olevan oma avustaja mukana. 

Emme järjestä varsinaisia ratsastustunteja, mutta voit esimerkiksi aloittaa tutustumisen hevosiin ja ratsastukseen meillä rauhassa omaan tahtiisi, ja siirtyä myöhemmin ratsastuskoulun asiakkaaksi. Mikäli olet erityisesti kiinnostunut hevosilla ajamisesta, voit varata ajotunnin. Katso lisää sivulta Ajotunnit ja -kurssit.

Harrastushevostoiminnassa osallistujia voi olla 1-5 henkilöä kerrallaan. Yli kolmen hengen ryhmille suosittelen varaamaan kahden tunnin ajan, jotta kaikki ehtivät hevostelemaan!

Pukeudu säänmukaisesti. Pitkät housut ja hihat sekä tukevat jalkineet ovat suositeltavat. Tallilta löytyy eri kokoisia kypäriä lainattavaksi ja myös muutama turvaliivi.

Tallilta löytyy lämmin tallitupa, jossa voi lämmitellä, levähtää tai nauttia eväitä. Tilassa on jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin. 
Tilat ovat helppokulkuisia ja tallilla on esteetön wc. 

Perheen pienimmille löytyy oikeiden hevosten lisäksi myös lauma keppihevosia!

Hinta:
40 euroa / 1 tunti (osallistujia voi olla 1-3 kpl)
70 euroa / 2 tuntia (osallistujia 1-5 kpl)
Suuremmat ryhmät: Kysy tarjous erikseen!

MLL Savitaipaleen jäsenkortilla 5 € alennus!

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Ohjatun harrastushevostoiminnan voit varata joko ottamalla yhteyttä henkilökohtaisesti, tai suoraan sähköisen ajanvarauksen kautta.

Tervetuloa hevostoimintaan!