Tietoa meistä

Toimintaympäristö

Onnenhevosten talli sijaitsee Savitaipaleen Heituinlahdessa, vanhassa maatilan pihapiirissä peltojen ja metsien keskellä. Tallilla on tällä hetkellä viisi hevosta. Kaikki hevosemme ovat moioimipolleja, joilla voi sekä ajaa että ratsastaa sekä tehdä asoita maasta käsin. Hevosilla on käytössään tilavat ulkoilutarhat sekä kesäaikaan myös laajat laitumet. Tallitilat ovat esteettömät ja soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Tallilla on wc ja lämmin taukohuone. Käytössämme on tilava, valaistu ratsastuskenttä sekä vaihtelevat maastot. Lyhyille maastolenkeille pääsemme suoraan tallin pihasta tarvitsematta kulkea liikenteen seassa. Pitemmille retkille suuntaamme rauhallisille kyläteille sekä metsäautoteille. Lähistöltä löytyy useampia laavuja esim. makkaranpaistohetkeä varten. Omille tiluksillemme on valmistumassa laavu kesäksi 2024.

Yrityksen tarina ja arvot

Onnenhevoset on vuonna 2018 perustettu yhden naisen hevostoimintayritys, jota pyöritän toistaiseksi sivutoimisesti. 

Onnenhevoset syntyi halusta jakaa hevosten tuottamaa suurta iloa ja onnea myös muille, ja toisaalta toiveesta välittää eteenpäin hevostietoa ja - taitoa joka itselleni on vuosikymmenien mittaan kertynyt. 

Ykkösasioita toiminnassani ovat hevosten hyvinvointi ja lajityypillisten käyttäytymistarpeiden huomiominen, asiakkaan yksilöllinen ja luottamuksellinen kohtaaminen,  sekä toiminnan turvallisuus.

Haluan toimia luontoa ja ympäristöä kunnioittaen, mistä osoituksena yritykselläni on kestävän kehityksen Green Start -laatumerkki. Pyrin jatkuvasti edelleen kehittämään toimintaa ja toimintaympäristöä vastuulliseen ja ympäristöystävälliseen suuntaan.