Tietoa meistä

Anna

Olen Anna Mennola, filosofian maisteri, ravi- ja ratsastusvalmentaja, lasten ja nuorten erityisohjaaja, sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja ja ratkaisukeskeinen nepsy- valmentaja. Opastan sinut hevostelun saloihin ja tarjoan hevoselämyksiä lähes 40 vuoden monipuolisella hevoskokemuksella!

Hevoset

Tallillamme asustaa tällä hetkellä viisi hevosta: suomenhevoset Gere, Taika, Nopsa ja Kamu, sekä lämminverinen Nipa. Kaikki hevosemme ovat monitoimihevosia, joiden kanssa voi niin ajaa, ratsastaa kuin toimia maasta käsin. 

Muut eläimet

Tilallamme asustaa hevosten lisäksi myös muita eläimiä:
Panda-koira, kissat Harmi, Takku, Söpö ja Töpö, ranskanluppa-rotuiset kanit Klooni ja Kitty, sekä marsusiskokset Tessu ja Nessu.

Toimintaympäristö

Onnenhevosten talli sijaitsee Savitaipaleen Heituinlahdessa, vanhassa maatilan pihapiirissä peltojan ja metsien keskellä. Hevosilla on käytössään tilavat ulkoilutarhat sekä kesäaikaan myös laajat laitumet. Tallitilat ovat esteettömät ja soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Tallilla on wc ja lämmin taukohuone. Käytössämme on tilava, valaistu ratsastuskenttä sekä vaihtelevat maastot. Lyhyille maastolenkeille pääsemme suoraan tallin pihasta tarvitsematta kulkea liikenteen seassa. Pitemmille retkille suuntaamme rauhallisille kyläteille sekä metsäautoteille.

Yrityksen tarina ja arvot

Onnenhevoset on vuonna 2018 perustettu yhden naisen hevostoimintayritys, jota pyöritän toistaiseksi sivutoimisesti. 

Onnenhevoset syntyi halusta jakaa hevosten tuottamaa suurta iloa ja onnea myös muille, ja toisaalta toiveesta välittää eteenpäin hevostietoa ja - taitoa joka itselleni on vuosikymmenien mittaan kertynyt. 

Ykkösasioita toiminnassani ovat hevosten hyvinvointi ja lajityypillisten käyttäytymistarpeiden huomiominen, asiakkaan yksilöllinen ja luottamuksellinen kohtaaminen,  sekä toiminnan turvallisuus.

Haluan toimia luontoa ja ympäristöä kunnioittaen, mistä osoituksena yritykselläni on kestävän kehityksen Green Start -laatumerkki. Pyrin jatkuvasti edelleen kehittämään toimintaa ja toimintaympäristöä vastuulliseen ja ympäristöystävälliseen suuntaan.